Iklan

Kunci Gitar Dan Lirik Lagu NDX A.K.A - Ikhlas - Chord Dasar Mudah Di Pelajari

Intro : Am Dm G Am

Am Dm G Am





Am Dm

trimo mundur timbang loro ati

G Am

tak oyako wong kono wis lali

Am Dm

pancen wis nasibku iki

G Am

nandur becik tukule kok dilarani

Am

wis tak cubo ikhlaske kowe lungo ro liyane

Dm

aku nengkene trimo mundur timbang loro atine

G

senajan ati iki wis kebacut tresno

Am

nanging aku kudu ngikhlaske kowe lungo

Am

mergo bondo kowe nggawe aku dadi loro

Dm

kowe lungo ro wong liyo tanpo kondo kondo

G

ora mikir tingkahmu kui gawe loro atiku

Am

abot rasane lek ku mikirke awakmu

Reff:

Dm

nangis aku isin

Am

senajan loro ing batin

E

aku lilo pisah kanti

Am

lahir batin..

Dm

tresno sing ngrembuyung

Am

saiki wis dadi garing

E

aku lilo pisah kanti

Am

lahir batin..

Am

janjimu mbiyen tresno sak lawase karo aku

Dm

nanging saiki kabeh omonganmu wis dadi awu

G

gedene janjimu kui yo mung kecu

Am

jare kowe tresno karo aku nanging opo saiki

Am

kowe ninggalke aku gawe gela gawe cidro

Dm

atiku ajur tenan kahanan uripku

G

mergo mikir pola sifatmu saben ndino mung

Am

kepikiran sliramu yo mung kowe le ono neng njero

Am

atiku nanging kowe saiki kowe ninggalke aku

Dm

tanpo sebab alasan dadi keputusanmu

G

tiwas aku tresno karo sliramu

Am

kowe malah gawe loro atiku yowes saiki tak

Am

ikhlaske kowe lungo adoh seko uripmu karo

Dm

wong liyo mergo kowe mung arep nguyak bondo

G

nek wis ulih langsung tok tinggal lungo

Am

aku yo mung ndongo mugo kowe iso lanjut tekan tuo

Reff:

Dm

nangis aku isin

Am

senajan loro ing batin

E

aku lilo pisah kanti

Am

lahir batin..

Dm

tresno sing ngrembuyung

Am

saiki wis dadi garing

E

aku lilo pisah kanti

Am

lahir batin..

Dm

nangis aku isin

Am

senajan loro ing batin

E

aku lilo pisah kanti

Am

lahir batin..

Dm

tresno sing ngrembuyung

Am

saiki wis dadi garing

E

aku lilo pisah kanti

Am Am

lahir batin..

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Kunci Gitar Dan Lirik Lagu NDX A.K.A - Ikhlas - Chord Dasar Mudah Di Pelajari"

Post a Comment

Berkomentarlah dengan baik dan sesuai topik, jangan buang waktu anda untuk SPAM!!!

Iklan Atas Artikel

loading...

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Loading...

Iklan Bawah Artikel